StoryEditorOCM
Splitkoja kraljica

Ovo nam je uljepšalo dan! Splitski policajci ovoj su maci posvetili čak i službenu objavu, jasno nam je i zašto...

Piše split sd
31. svibnja 2024. - 13:48

Od kraja travnja na ulazu u Dioklecijanove podrume stacioniran je mobilni preventivni centar policije uz koji svakodnevno poslove obavljaju policijski službenici, a sve kako bi bili što dostupniji građanima.

- Policijski službenici koji obavljaju poslove na ovom području do sada su se susreli s izuzetno pozitivnim komentarima kako građana grada Splita, tako i turista koji se svakodnevno zaustavljaju uz mobilni preventivni centar policije i traže upute, savjete, požele razgovarati, ali i fotografirati se s policajcima jer im je to još jedna lijepa uspomena iz Splita.

image
PU splitsko-dalmatinska

Danas je prolaznicima i turistima posebnu pažnju privukla maca koja se izležavala ispred mobilnog preventivnog centra policije osjećajući se potpuno sigurno uz policijske službenike. Spremno je pozirala i dopuštala da je maze.  

Nasmijani gosti komentirali su da je i ovo dokaz koliko je Split lijepo mjesto za odmor i siguran grad, a maca, kada joj je dosadila tolika pažnja i gužva, sklonila se na trenutak u naš kombi - javljaju iz PU splitsko-dalmatinske.

image
PU splitsko-dalmatinska

Tijekom čitave turističke sezone policijski službenici bit će na Rivi uz mobilni preventivni centar prvenstveno kako bi zadržali povoljno stanje javnog reda i mira, prevenirali negativna ponašanja, ali i da bi bili što dostupniji građanima i gostima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 10:44