StoryEditorOCM
SplitTEŠKE DROGE

Mlade Britance u Trogirskoj ulici uhvatilo s ‘bijelim prahom‘, Ivošević: ‘U lipnju u Splitu snijega nema‘

Piše P. K.
9. lipnja 2024. - 13:43

Dogradonačelnik Bojan Ivošević pohvalio se na svom Facebook profilu dobrom suradnjom komunalnog redarstva, zaštitara i policije, koji su u Trogirskoj ulici zatekli mladi par iz Britanije u uživanju teških opojnih droga.

Kako je ispričao Ivošević, u sklopu redovnih noćnih aktivnosti komunalnih redara i zaštitara, u petak navečer u Trogirskoj ulici zatečen je mladi britanski par u uživanju teških opojnih droga. Par su komunalci i zaštitari zadržali do dolaska policije, koja je nastavila s postupanjem prema navedenima. 

image

33-godišnji Britanac uhvaćen je s manjom količinom kokaina

Nightlife Of Revelry/Wikimedia Commons

- Je li bila riječ o kokainu ili nekoj drugoj drogi u formi bijelog praha utvrdit će policija, jedno je sigurno u lipnju u Splitu snijega nema.

Ovo još jedan pokazatelj koliko efikasna može biti dobra suradnja između Grada Splita i PU SD - zaključio je dogradonačelnik.

Incident su nam potvrdili iz PU splitsko-dalmatinske, kažu da je u Trogirskoj ulici 8. lipnja oko 00.40 sati zatečen 33-godišnji državljanin Velike Britanije u posjedu manje količine droge kokain. Kažnjen je temeljem Članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a kazna mu je naplaćena odmah.

image

Status Bojana Ivoševića

Screenshot/Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 22:25