StoryEditorOCM
Splitproblemi s klimom

I zaposlenica splitskog Jokera upozorava na neizdrživo stanje u centru: Više ni mozak ne zna šta je zrak. Ovo je dokaz!

Piše Split SD
16. listopada 2024. - 20:17

Nakon što smo danas objavili tekst o tome da se kupci trgovačkog centra Joker žale kako u zgradi ne rade klime ni ventilacija, javila nam se jedna prodavačica koja je željela ostati anonimna potvrdivši da je situacija zaista - teška

U ‘Jokeru‘ već tjedan i pol dana ne radi klima ni ventilacija?! ‘Došlo mi je slabo, teško sam disala‘; Zvali smo ih...

- Malo je za reć da fali zraka jer više ni mozak ne zna što je to! Uvjete za rad nitko nije ispitao i svi se oglušuju na ukazivanje problema. Šaljem vam sliku kao dokaz temperature u jednoj trgovini. Nazalost, od jučer otkada su navodno nešto pustili u pogon, nije lakše - požalila nam se.

Priložila je fotografiju koja je snimljena u nedjelju, a na kojoj se vidi izmjerena temperatura zraka od nevjerojatna 32 stupnja Celzijusova!

Podsjetimo, kad smo poslali Jokeru upit vezano za ovaj problem, dobili smo tek kratki odgovor kako je jučer pušten u rad novi sustav klimatizacije i ventilacije koji je nedavno postavljen na vrhu objekta.

- Danas je temperatua bila 29 stupnjeva, jer su, kao, pustili ventilaciju ali uvjeti nisu za rad. Mi kao zaposlenici nemamo pravo obraćanja upravi centra jer sve moramo preko svojih nadređenih. Moji su pokušali ali isto su dobili šturi odgovor. Nitko iz uprave se ne pita što zaposlenici prolaze.. Nije ih iskreno ni briga - navodi naša sugrađanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. listopad 2024 20:32