StoryEditorOCM
Splitjavna nabava

Banovina traži izvođača za uređenje trga u udaljenom splitskom naselju; ponude će se dugo prikupljati, donosimo detalje

Piše SPLIT SD
4. srpnja 2024. - 23:02

Grad Split objavio je obavijest o nadmetanju za postupak nabave "Izgradnja javne površine u Srinjinama - uređenje trga". Svi zainteresirani mogu se početi prijavljivati 18. srpnja u 10 sati, a rok za dostavu ponuda trajat će 90 dana.

Nakon što se postupkom javne nabave izabere izvođač radova i istog se uvede u posao, radovi uređenja trga trebali bi potrajati dva mjeseca. Procijenjena vrijednost radova bez poreza iznosi 200.000 eura. 

- Pod uvjetom da je zahtjev dostavljen pravodobno, naručitelj je obvezan dati odgovor, dodatne informacije i objašnjenja bez odgode, a najkasnije tijekom četvrtog (4) dana prije roka određenog za dostavu zahtjeva za sudjelovanje/dostavu ponuda, staviti na raspolaganje na isti način i na istim internetskim stranicama kao i osnovnu dokumentaciju, bez navođenja podataka o podnositelju zahtjeva. 

Zahtjev je pravodoban ako je dostavljen najkasnije tijekom šestog (6) dana prije roka određenog za dostavu zahtjeva za sudjelovanje, odnosno za dostavu ponuda - navedeno je u Obavijesti o nadmetanju.

Više detalja možete pronaći OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 23:15