U sklopu sad već tradicionalne manifestacije Gastroadvent u Splitu drugu svijeću, svijeću mira, na gastroadventskom vijencu, kojeg je izradila splitska umjetnica Tonka Alujević, upalili su danas u svečanom ozračju u splitskom prestižnom restoranu Dvor novinari portala.
Podsjetimo: projekt Gastroadvent u Splitu je inicirala i već više od desetljeća vodi i osmišljava dijetetičarka i nutricionistica Olja Martinić s Adrijanom Gudelj i ostalim suradnicima, s ciljem promocije blagodati i važnosti mediteranske prehrane. Ovogodišnja manifestacija se odvija pod motom „Mediteranska prehrana je održiva, odgovorna i ostvariva“, a u fokus je stavila pršut kao važnu namirnicu u mediteranskoj prehrani. U restoranu Dvor jela od pršuta pripravio je čuveni chef Hrvoje Zirojević. Pršut je tako u vrh...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....