StoryEditorOCM
Splitne da mu se penjati?

Dostavljač snervao Splićanku: ‘Paket je rukama i nogama nagurao u sandučić jer nemamo lift, sad ga ne mogu izvaditi!‘

Piše split sd
5. listopada 2024. - 17:55

Nevoljama Splićana s poštarima i dostavljačima nema kraja. Kako je ispričala čitateljica za Dalmacija Danas, dostavljač joj je pozvonio na parlafon, ali se nije popeo do vrata njezina stana, nego veliki paket ugurao u sandučić kad je shvatio da zgrada nema lift.

- U mjesec dana dva puta se to dogodilo. Prije jedno 25 dana i sad. Oba puta je pozvonio na parlafon, sin bi pitao tko je, a dostavljač bi nešto promrsio. Prvi put nešto na stranom jeziku, a danas je rekao "Posta". Nije rekao pošta nego baš posta. Vidio je da nema lifta i da bi se morao penjati nekoliko katova i samo je to nabio unutra, valjda rukama i nogama, točno ga zamišljam. U prvom slučaju oštećena je bila i pošta i brava na sandučiću - ispričala je.

- Prvi put kad se to dogodilo nisam uopće mogla otvoriti sandučić i morala sam zvati u poštu da mi dođu otvoriti jer su u zgradi slagana po četiri sandučića koja se mogu sva četiri otvoriti tim posebnim ključem koji oni u pošti imaju. I prvi put mi je čovjek došao i otvorio, a danas kad sam išla izvaditi pošiljku nisam uopće uspjela otvoriti sandučić jer se ključ zaglavio, zajedno s cijelim snopom ključeva - kazala je za Dalmaciju Danas.

Čovjek koji ima ključ za sandučiće ovoga puta nije mogao doći i ona je morala nekako izvući ključeve.

- Zadnji put je bila razbijena pošiljka, ovaj put mi je nastradala brava sandučića. Tko će meni tu štetu nadoknaditi? - pita se.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 17:56