StoryEditorOCM
OtociVRIJE NA HVARU

Pretučeni vlasnik hvarskog restorana nakon velikog prosvjeda uputio sugrađanima emotivnu poruku: ‘Dvaput san plaka...‘

Piše SPLIT SD
29. srpnja 2024. - 08:31

Nakon što su kasno sinoć Hvarani masovno podržali Ivana Gospodnetića, vlasnika napadnutog restorana "Gariful", hvarski ugostitelj se noćas oglasio na svom Instagram profilu. Navodi kako je dva puta u životu plakao, a taj drugi put je bilo sinoć i to jer je bio ganut podrškom svojih sugrađana i načinom na koji su pokazali svoj revolt.

- Neizmjerno sam ponosan šta ste pokazali forcu bez agresive - napisao je Gospodnetić na Instagramu.

VIDEO Hvarani složno protiv Ćurkovića: ‘Ajdete doma!‘, ‘Carpe diem, ne Carpe droga!‘ Pljeskali vlasniku ‘Garifula‘...

Hvarani su se, naime, sinoć okupili pred ulazom u bar "Carpe Diem", čiji je suvlasnik Josip Ćurković Ćos u pratnji svojih zaštitara napao Gospodnetića u njegovom objektu. Teško je tom ozlijeđen i njegov Gospodnetićev najbliži suradnik kuhar Dinko Petričević zvani Mijo, a sve se to odigralo pred očima šokiranih gostiju.

Ćurković je inače poznati zagrebački ugostitelj, kojemu ovo navodno nije prvi incident, a Hvarani su mu sinoć poslali jasnu poruku da više nije poželjan u njihovom gradu.

Zviždali su svakom tko je sinoć ušao u Carpe Diem, pljeskali onima koji su izlazili, kao i vlasniku ‘Garifula‘ Gospodnetiću, koji se u jednom momentu pojavio na terasi s djelatnicima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 18:04