StoryEditorOCM
ObalaPort Mall Ploče

Novi moderni centar u Pločama

Piše pr
14. srpnja 2023. - 10:30

U Pločama je otvoren novi moderni centar Port Mall Ploče. Kao što su i građani Ploča jedva čekali otvorenje ovog objekta, iz "Nirda" d.o.o. sami su s nestrpljenjem iščekivali uspješan dovršetak  radova. Više od 50 stručnjaka i vrijednih građevinskih radnika je radilo na izgradnji i adaptaciji objekta, zbog čega danas možemo s ponosom reći da u samom centru grada imamo novi moderni centar koji uljepšava grad i stanovnicima pruža ugodan ambijent za kupnju i međusobne susrete.

Centar se prostire na prizemlje i dvije etaže, također s parkingom na dvije etaže. Građani Ploča od sada imaju moderno uređen i opremljen trgovački centar.

Za kupce i posjetitelje će se na jednom mjestu nuditi trgovine modnih brandova, kozmetika široke potrošnje i prehrambenih artikala.

Povodom otvorenja zamjenica direktora "Nirda" d.o.o. Vesna Ivančević je u ime "Nirda" i "Ribole" d.o.o. uručila donaciju u vrijednosti 2000 eura NK-u Jadran Luka Ploče.

Program je uveličao svojim nastupom KUD Ploče, a kupci su bili počašćeni bogatim poklonima svih brandova zastupljeni u Centru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 06:39