StoryEditorOCM
Obalaiz prve ruke

Javila nam se šokirana vozačica iz Kaštela nakon napada biciklista: Pitala sam ga ‘sinko šta ti je?‘ Svi su samo gledali

Piše T. Ga.
16. listopada 2024. - 16:46

Vozačica koju je utorak u Kaštelima napao agresivni biciklist, ispričala nam je svoju stranu te neugodne situacije. Podsjetimo, incident se dogodio jučer u Kaštel Starom oko 18:15 sati.

– Dok sam sinoć kod Hitne pomoći u Kaštel Starom s autom izlazila na glavnu cestu, stala sam na križanju dok mi je s lijeve strane išao auto, a desne mladić na biciklu.

Bila mi je upaljena "pozicija", a biciklist mi je rekao da upalim svitlo, sišao je s bicikla i bacio ga na moj auto. "Šoferšajbu" mi je oštetio na četiri, pet mjesta. Puno je psovao. Nisam se usudila izići iz automobila. Ne znam ni kako sam ugasila vozilo – ispričala nam je 58-godišnja Kaštelanka.

Vozačica doživjela strašno iskustvo, pogledajte što joj je od vozila napravio agresivni biciklist: ‘Nije mu prvi put!‘

Mladić tu nije stao...

– Došao je s vozačeve strane vozila, da će mi odvaliti retrovizor. Pa nije uspio. Onda se zaletio prema autu i svom snagom udario nogom u vozačeva vrata, te ih je udubio toliko da ne mogu zatvoriti staklo. Poslije toga je podignuo biciklu i s gumama udarao u auto. 

Naša sugovornica ga je iz auta upitala: "Sinko, što ti je?"

– Kad sam to rekla, zaletio se da me udari šakom. No, nije vidio da je prozor napola otvoren, pa je udario u staklo.

image

Oštećeni automobil Kaštelanke

Privatni Album/

"Još mi treba i to da me udariš. Sad ću ti pozvat policiju", rekla sam mu tada, a on mi je pokazao srednji prst, psovao i otišao na biciklu. Nakon toga sam jedva izišla iz auta, tlak mi je bio visok – opisala je stanovnica Kaštela.

Policija je ubrzo identificirala mladića i kazala da je prije 15 dana to isto napravio drugom čovjeku.

–  Vozim 40 godina i nikad nisam imala problema u prometu. Sad ne znamo što ćemo napraviti s autom jer su nam na osiguranju rekli da ne pokrivaju štetu, a treba popraviti vrata i haubu. Rekli su nam da jedino tog mladića možemo tužiti – napominje Kaštelanka i dodaje za kraj:  

- Dok se sve to događalo, primijetila sam da su ljudi gledali što se događa, ali nitko se nije usudio približiti. Nitko od muškaraca mi nije priskočio u pomoć. Tek kada je taj mladić otišao, počeli su očevici dolaziti do mene...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. listopad 2024 16:47