StoryEditorOCM
Županijašto kažu susjedi?

Mještani Prvića o Bartulici: ‘Naš čovjek, oženio je našu ženu, familija uredna. Drago mi je da je kupio kuću‘

Piše Šibenski.hr
7. lipnja 2024. - 20:32
”Naš čovjek, oženio je našu ženu, uredan čovjek, familija uredna. I meni je drago da je kupio. Naš čovjek ima 3-4 sina, a ne da ovi lopovi tajkuni strani kupuju naše starine“, rekao je mještanin.Nikša Stipaničev/cropix/

Od čega živi zastupnik Domovinskog pokreta Stephen Bartulica nakon što mu kredit za novu vikendicu pojede sve prihode nagađa se po društvenim mrežama. Bartuličin komentar da ga financira majka izazvao je seriju šala. Dnevnik.hr bio je na otoku Prviću gdje je kupio, ovih dana često spominjanu, kuću.

Svega 15 minuta vožnje brodom iz Vodica i stiže se na otok Prvić u mjesto Prvić Šepurine. Upravo tu je kamena kuća zbog koje se saborski zastupnik iz redova Domovinskog pokreta zadužio u banci. Ispalo je da mu je rata kredita tolika da zbog toga jedva preživljava. Supruga mu je sa Prvića i neki ga apsolutno podržavaju.

"Naš čovjek, oženio je našu ženu, uredan čovjek, familija uredna. I meni je drago da je kupio. Naš čovjek ima 3-4 sina, a ne da ovi lopovi tajkuni strani kupuju naše starine“, rekao je mještanin.

Na otoku rijetki uopće žele govoriti o Bartulici, ali svi znaju za priču o tome da zbog kupnje živi od 38 eura mjesečno i da je izjavio kako ga majka izdržava.

"Ono što čitam po novinama, malo mi je čudno to sve. Mislim da ima druge izvore prihoda i da mu je ovo što mu majka daje samo paravan“, rekao je Igor.

Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

08. lipanj 2024 13:03