StoryEditorOCM
Županija‘LJUDSKI JE GRIJEŠITI‘

HDZ-ov dožupan i kandidat za gradonačelnika Knina iznio svoju verziju priče nakon prometne nesreće: ‘Pitanje je je li sve što se događa udar na mene?!‘

Piše Šibenski.hr
6. svibnja 2021. - 14:28
Nikola Blažević iznio je svoju verziju priče oko prometne nesreće u službenom automobiluNikolina Vuković Stipaničev/Cropix

Nakon što je u medije procurila priča kako je policija zbog niza prometnih prekršaja pokrenula obvezni prekršajni nalog protiv istaknutog kninskog HDZ-ovca i kandidata za gradonačelnika, Nikola Blažević objavio je na Facebooku svoju verziju priče. Prenosimo je u cijelosti:

"Dana 12. travnja službenim vozilom Šibensko-kninske županije počinio sam prometni prekršaj, oštetivši vjetrobransko staklo na vozilu. U međuvremenu, jedanaest dana bio sam u izolaciji zbog zaraze korona virusom s razvijenim simptomima bolesti. U tom razdoblju i u takvom stanju telefonski sam kontaktirao nadležne županijske službe te dopuštam mogućnost da sam dio sadržaja o navedenim događanjima nejasno ili neodređeno interpretirao.

Nakon prestanka izolacije zaprimio sam poziv policije i istima se odazvao na obavijesni razgovor.  Sve što je bitno o navedenom događaju (vrijeme radnje, mjesto i okolnosti događaja) rekao sam policiji, priznavši krivnju za počinjeni prekršaj. Ujedno sam preuzeo odgovornost za svu materijalnu i nematerijalnu štetu koja će proizaći iz predmetnog prometnog prekršaja. Zaključno, ljudski je i griješiti i priznati grešku, no pitanje je je li sve što se događa udar na mene ili na ono što predstavljam. Predizborno je vrijeme pa se ne treba ničemu čuditi. Kako bilo da bilo, idemo dalje! Toliko o svemu tome" poručio je Blažević.

Podsjetimo, šibensko-kninska policija potvrdila je kako je Blažević skrivio prometnu neseću službenim automobilom 12. travnja u Biskupiji. To mu nije bio prvi gaf uoči lokalnih izbora na kojima kandidira za prvog čovjeka Knina. Još u siječnju ove godine, tada na dužnosti načelnika Stožera civilne zaštite Šibensko-knisnke županije, uhvaćen je kako je u jednom kninskom restoranu krši epidemiološke mjere.

20. travanj 2024 08:01