StoryEditorOCM
Županijaod 11. kolovoza do 9. rujna

Gradi se vjetroelektrana Dazlina, uključite se u javnu raspravu o Studiji utjecaja na okoliš

Piše Šibenski.hr
4. kolovoza 2022. - 17:16

– Upravni odjel za zaštitu okoliša, prostorno uređenje, gradnju i komunalne usluge Šibensko-kninske županije objavljuje Javnu raspravu o Studiji utjecaja na okoliš izgradnje vjetroelektrane Dazlina u općini Tisno. Javni uvid u Studiju traje od 11. kolovoza do 9. rujna 2022. u prostorijama Grada Vodica, Ive Čače 8, radnim danima od 7 do 15 sati. Javno izlaganje održat će se 5. rujna, u podne, u Vijećnici Općine Tisno, Uska ulica 1 – objavljeno je na službenim web-stranicama Grada Vodica.

Izlaganju će prisustvovati predstavnici nositelja zahvata iz tvrtke "Vjetroelektrane Dazlina" d.o.o. i predstavnici izrađivača Studije "Zelena infrastruktura", koji će odgovarati na eventualna pitanja zainteresirane javnosti.

– Mišljenja, prijedlozi i primjedbe mogu se ostaviti do 9. rujna na mjestima javne rasprave ili se mogu pismeno dostaviti Upravnom odjelu za zaštitu okoliša, prostorno uređenje, gradnju i komunalne poslove Šibensko-kninske županije, Trg Pavla Šubića I. br 2, ili putem elektroničke pošte na: okolis.komunalno@skz.hr – navodi se u objavi.

02. lipanj 2024 19:56