StoryEditorOCM
Šibeniktv šibenik

Nakon gotovo 20 godina djelovanja, gasi se šibenski lokalni medij: ‘Cijenimo svaki trenutak proveden zajedno...‘

Piše A.P.
12. veljače 2024. - 19:28

Nakon 19 godina djelovanja, u četvrtak 15. veljače, gasi se program Televizije Šibenik. Taj je lokalni medij s radom započeo u listopadu 2005. godine, a za osnovni cilj imao je proizvodnju programa u interesu građana Šibenika.

Svojim je informativnim programom svakodnevno u formi emisije Aktualnosti iz grada građane informirala o aktualnim događajima u Šibeniku i Šibensko-kninskoj županiji, a uz središnju informativnu emisiju, u okviru informativnog programa emitirale su se Vijesti, Izjave dana, Tjedni pregled, Na raskrižju, Tema tjedna i Ćakula s gradskim ocima.

– Dragi gledatelji, obavještavamo vas da TV Šibenik završava s emitiranjem 15. veljače 2024. zbog zdravstvenih i akumuliranih financijskih poteškoća. Zahvaljujemo na vašoj vjernosti i podršci kroz godine. Cijenimo svaki trenutak proveden zajedno i nadamo se da će sjećanja na naše programe ostati s vama. Hvala vam na razumijevanju, lojalnosti i podršci. Neka vam sjećanja na TV Šibenik budu trajni podsjetnik na vrijeme koje smo proveli zajedno – objavio je na ekranima Stjepan Grcić, direktor TV Šibenik.

30. travanj 2024 05:58