StoryEditorOCM
ŠibenikPrivatnici javite se

Dobit će 700 kuna za dijete - Grad Šibenik raspisao javni poziv za sufinanciranje predškolske djelatnosti za dječje vrtiće drugih osnivača

Piše Šibenski.hr
3. srpnja 2017. - 11:36

Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Šibenika objavio je javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na sufinanciranje djelatnosti predškolskog odgoja i obrazovanja za dječje vrtiće drugih osnivača – vrtiće čiji osnivač nije Grad Šibenik.

Javni poziv je objavljen temeljem Programa javnih potreba u predškolskom odgoju i obrazovanju Grada Šibenika za 2017. godinu, kojeg je donijelo Gradsko vijeće Grada Šibenika na 27. sjednici od 19. prosinca 2016. godine.

Sukladno navedenom Programu redoviti program predškolskog odgoja u vrtićima drugih osnivača sufinancira se s mjesečnim iznosom po djetetu od 700 kuna i to isključivo za djecu i roditelje s prijavljenim prebivalištem na području grada Šibenika.
Za ostvarivanje prava na sufinanciranje djelatnosti predškolskog odgoja i obrazovanja, dječji vrtići drugih osnivača dužni su se prijaviti na javni poziv Grada Šibenika u propisanoj formi te podnijeti svu potrebnu dokumentaciju kojim dokazuju ispunjavanje postavljenih kriterija.

Rok za podnošenje prijave je do 28. srpnja 2017. godine, a prijave pristigle nakon navedenog roka neće se uzeti u razmatranje.
Pravo podnošenja prijave na javni poziv imaju dječji vrtići drugih osnivača koji djeluju na području grada Šibenika i koji su utvrđeni Planom mreže dječjih vrtića na području grada Šibenika. Javni poziv objavljen je na mrežnoj stranici Grada Šibenika gdje se mogu preuzeti i potrebni obrasci.

25. lipanj 2024 04:41