StoryEditorOCM

SDP oštro prema čelniku koji je organizirao korona party: Nitko se ne može izdići iznad Zakona pa ni župan Žinić

Piše Hina
23. ožujka 2020. - 14:51

Županijska organizacija SDP-a Sisačko-moslavačke županije u ponedjeljak je neprimjerenim, neprihvatljivim i krajnje neodgovornim ocijenila ponašanje sisačko-moslavačkog župana Ive Žinića koji se u subotu sa skupinom prijatelja družio u objektu Zavičajnog kluba Marinbrod.

"Zaista nam je neshvatljivo da se upravo oni koji bi trebali biti najodgovorniji, ponašaju krajnje neodgovorno i neprihvatljivo. Župan Ivo Žinić svojim bi ponašanjem trebao biti primjer svim građanima, a on zajedno sa suradnicima, našim sugrađanima šalje krivu poruku i krši sve ono na što danima apelira nacionalni Stožer", navode u priopćenju.

Dodaju da pružaju potporu svim aktivnim sudionicima u borbi protiv daljnjeg širenja virusa Covid-19 i pozivaju sve građane na odgovorno ponašanje, slušanje uputa i prilagodbu svakodnevnog načina života novonastalim situacijama.

"Ničije osobno zadovoljstvo pa ni župana Žinića, kao i izdizanje iznad okvira razumnog ponašanja, nije važnije od očuvanja zdravlja bilo kojeg građanina te molimo sve da se ponašaju u skladu s uputama Stožera kako bismo što prije izašli iz ove krizne situacije. Sada nije vrijeme za izdizanje iznad zakona, sada nije vrijeme za samovoljno ponašanje, sada nije vrijeme za pokazivanje mišića, već je vrijeme odricanja, solidarnosti i pridržavanja uputa Stožera", stoji, uz ostalo, u priopćenju kojeg je potpisao predsjednik ŽO SDP-a Nikola Domitrović.

19. travanj 2024 11:53