StoryEditorOCM
Crna kronikaPrometna kod Zadra

Vozačica u raskrižju nije stala na "stop" i izazvala teški sudar; ozlijeđeno više osoba, a jedan se muškarac (31) bori za život

Piše Zadarski.hr
12. rujna 2021. - 14:43

Teška prometna nesreća dogodila se u subotu navečer na križanju u Murvici, u kojoj je više osoba ozlijeđeno, od kojih je jedan mladić, 31-godišnjak, u kritičnom stanju i liječnici se bore za njegov život na JIL-u u Općoj bolnici Zadar.

Do nesreće je došlo kada je do križanja došla vozačica (36) u osobnom automobilu karlovačkih registracija, te nije stala na znak 'stop'. Ušla je u križanje i oduzela prednost 32-godišnjem vozaču osobnog automobila zadarskih registracija. Došlo je do sudara u kojem je teške ozljede, opasne po život, dobio 31-godišnjak koji je bio putnik u automobilu kojim je upravljala 36-godišnjakinja.

U istom automobilu teške ozljede zadobio je još jedan putnik, 30-godišnjak, dok su još dvije osobe iz tog automobila ozlijeđene.

Vozačica koja je skrivila prometnu nesreću, kao i vozač osobnog automobila sa kojim se sudarila, prošli su sa lakšim ozljedama.

Vozačica koja se nije zaustavila na znak  'stop' na raskrižju i uzrokovala sudar nije bila pod utjecajem alkohola. Protiv nje je podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće s teškim ozljedama.

18. travanj 2024 14:32