StoryEditorOCM

Vozačica automobila na Baldekinu srušila motociklista: dvije osobe završile u šibenskoj bolnici

Piše T. V.
5. lipnja 2024. - 10:15
Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 25-godišnje vozačice podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvuMup Rh/

Jučer, 4. lipnja oko 19.30 sati u Šibeniku na raskrižju Mostarske ulice i ulice Put 1. šibenskog partizanskog odreda, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, javila je šibenska policija. 

Prometna nesreća se dogodila na način da je 25-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine, upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja, vršeći radnju skretanja ulijevo nije propustila sva vozila iz suprotnog smjera koja zadržavaju smjer kretanja, uslijed čega dolazi do sudara s motociklom šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 45-godišnjak s kojim se u svojstvu putnika nalazio 56-godišnjak.

- U Općoj bolnici u Šibeniku 45-godišnjaku su okvalificirane lakše tjelesne ozljede, dok su 56-godišnjaku okvalificirane teške tjelesne ozljede. Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 25-godišnje vozačice podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu - kazala je policijska glasnogovornica Sanja Baljkas.

26. lipanj 2024 02:00