StoryEditorOCM
Crna kronikateška nesreća

Troje ozlijeđenih u sudaru na autocesti, mlađem muškarcu liječnici se bore za život

Piše Šibenski.hr
29. svibnja 2024. - 15:55

U prometnoj nesreći koja se u srijedu oko 14 sati dogodila na autocesti A1 između čvorova Prgomet i Vrpolje, tri su osobe ozlijeđene.

Dvije osobe je zbrinula ekipa Hitne medicinske pomoći i prevezla ih u bolnicu, a po jednu osobu je na kolnik Dalmatine sletio helikopter hitne medicine.

U Klinički bolnički centar u Splitu primljene su sve tri ozlijeđene osobe u prometnoj nesreći na autocesti A1, kod odmorišta Sitno na dionici između čvorova Prgomet i Vrpolje.

Na Objedinjeni hitni bolnički prijem, kako nam je potvrđeno iz splitske bolnice, primljen je su 33-godišnji pacijent s više težih ozljeda i nalazi se u životnoj opasnosti.

- U tijeku je hitni operativni zahvat u području abdomena - naglašavaju iz KBC-a.

Stariji pacijent, 65-godišnjak, urednih je vitalnih parametara, ima težu ozljedu kralježnice, a njegova medicinska obrada i dalje je u tijeku.

- Slovenski državljanin srednje životne dobi ima ozljedu ruke, operativno je zbrinut i hospitaliziran na Klinici za kirurgiju - navode iz bolnice.

U međuvremenu, normaliziran je promet nakon prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvora Vrpolje i čvora Prgomet u smjeru Dubrovnika.

30. lipanj 2024 04:03