StoryEditorOCM
Crna kronikaudaljen iz službe

Šibenska policija strpala iza rešetaka svog kolegu! Zbog nesuglasica u prometu prijetio ženi na ulici

Piše K. G.
13. lipnja 2024. - 09:53

U Policijskoj postaji Šibenik je provedeno kriminalističko istraživanje nad policijskim službenikom Policijske uprave šibensko-kninske osumnjičenim za prijetnju 52-godišnjakinji, izvijestili su iz šibenske policije.

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni policijski službenik, izvan službe, u utorak 11. lipnja u Šibeniku, poradi nesuglasica u prometu ozbiljno prijetio 52-godišnjakinji, što je kod oštećene izazvalo strah i bojazan za vlastiti život.

Također je utvrđeno da je policijski službenik počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog- rekla je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Kako se doznaje u šibenskoj policiji, policijski službenik je rješenjem načelnika Policijske uprave šibensko-kninske Sandra Sanitnija udaljen iz službe te će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti sukladno odredbama Zakona o policiji.

Nadalje, osumnjičeni šibenski policajaca je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

15. lipanj 2024 10:04