StoryEditorOCM
Crna kronikanametljvo ponašanje

Nesvakidašnji slučaj u Šibeniku: pritvorena žena koja je na silu htjela ljubavnu vezu s 12 godina mlađim muškarcem

Piše K. G.
6. svibnja 2024. - 09:48

Šibenska policija pritvorila je 32- godišnju ženu koja je osumnjičena za nametljivo ponašanje. Drugim riječima, djevojka je pošto poto htjela uspostaviti ljubavnu vezu s 20-godišnjim mladićem, koji je to uporno odbijao.

Međutim, 12 godina starija žena nije odustajala što je izazvalo strah i nelagodu kod mladića koji je teror prijavio policiji

Iz Policijske uprave šibensko-kninske izvijestili su kako je u Policijskoj postaji Šibenik dovršeno kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakinjom osumnjičenom za nametljivo ponašanje

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičena u vremenskom periodu od 09. do 29. travnja u Šibeniku u više navrata uspostavljala neželjeni kontakt s oštećenim 20-godišnjakom, koje ponašanje je kod oštećenog izazvalo osjećaj nelagode i straha.

Osumnjičena je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- kazala je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

04. listopad 2024 13:07