StoryEditorOCM

Neoprezno skrenuo pa na njega naletio pijani motociklist, dvoje ozlijeđenih

Piše Šibenski.hr
24. lipnja 2024. - 11:30

U petak, 21. lipnja u 20.20 sati u Vodicama, na županijskoj cesti ŽC 6085, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede

Prometna nesreća se dogodila na način da je 44-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom šibenskih, dolaskom do raskrižja vrši radnju skretanja u lijevo preko isprekidane uzdužne crte na kolniku, a da se tom prilikom nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Tom prilikom dolazi do sudara zadnje lijeve strane osobnog automobila i prednjeg dijela motocikla šibenskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 46-goduišnjak pod utjecajem alkohola od 0.99 g/kg, a koji je u trenutku nastanka prometne nesreće vršio pretjecanje drugog vozila, gdje je to dozvoljeno horizontalnom prometnom signalizacijom.

Od siline udara i pada, vozaču motocikla su u Općoj bolnici u Šibeniku konstatirane teške tjelesne ozljede te je nakon liječničke obrade pušten na kućnu njegu, dok je putnica iz osobnog automobila zadobila lakše tjelesne ozljede.

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 44-godišnjaka podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

 

24. lipanj 2024 11:31