StoryEditorOCM
Crna kronikaOGLASILI SE

DVD Šibenik odgovorio na prozivke o ‘nakazama‘: ‘Nikada nikoga nismo uvrijedili, nećemo ni sada. Hvala civilima!‘

Piše T. V.
1. kolovoza 2024. - 08:51
Hvala svim civilima koji su na razne načine ovih dana uz nas, ako nam nečeg ne fali to je sigurno raznih napitaka, još jednom jedno veliko hvala od DVD-a Šibenik svim razumnim ljudima dobre volje – kazali su iz DVD-a Šibenik. Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Nakon prozivki i salvi uvreda koje su dvije gospođe jučer uputile vatrogascima iz DVD-a Šibenik koji su gasili požar u Ićevu (Video možete pogledati OVDJE), oglasili su se i iz DVD-a Šibenik. 

Žene koje na požarištu urlaju o nakazama su kći i žena bivšeg čelnika šibensko-kninskog HDZ-a

- Nikad nikog nismo uvrijedili s ove stranice pa nećemo ni sad ove popularne dvije "gospođe".

Nakazni dan 31.07. ranom zorom obavljena smjena ljudi na požaru u Ićevo - Bratiškovci - Dubravice na terenu do daljnjeg 2 vozila 6 vatrogasaca.

No kako to inače biva jedan problem nikad ne dođe sam nešto poslije 12h izbija požar u Danilo Kraljicama i izlazimo tada jedinim vozilom u domu kombijem i 4 nakaze i na terenu se priključujemo posadi Drniškog šumara kojeg i kasnije pratimo, tek što se taj požar proglasio lokaliziranim nastavljamo dalje za Radonić putem nam se pridružuje još jedna nakaza te s 5 vatrogasaca pomažemo kolegama s drniškog područja.

Vratili smo se u dom oko 18:45h i napravili smjenu umornih nakaza u Ićevu. Hvala svim civilima koji su na razne načine ovih dana uz nas, ako nam nečeg ne fali to je sigurno raznih napitaka, još jednom jedno veliko hvala od DVD-a Šibenik svim razumnim ljudima dobre volje – kazali su iz DVD-a Šibenik. 

29. rujan 2024 02:17