StoryEditorOCM
Crna kronikaviše teških nesreća

‘Crni‘ blagdani na našim cestama: četiri osobe poginule, među njima i jedno dijete

Piše Šibenski.hr
25. prosinca 2023. - 11:15

Četiri teške prometne nesreće dogodile su se u Zagrebu, kod Splita, Makarske i Plaškog te kod Lipovljana. Četiri su osobe poginule, među kojima i dijete, a više ih je ozlijeđeno, javlja HRT

Jučer poslijepodne na autocesti A1, između Dugopolja i Biskog, dogodila se nesreća u kojoj se automobil prevrnuo na krov. U toj tragediji poginulo je dijete, dok su majka i još dvoje djece u splitskoj bolnici.

U zagrebačkoj Ilici jučer se dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil i motocikl. Smrtno je stradao vozač motocikla.

Nesreća se dogodila i na cesti u mjestu Promajni, gdje je motocikl sletio s kolnika. Pritom je poginuo motociklist.

Sinoć je i u Lapatu kod Plaškog poginuo vozač automobila koji je sletio s ceste, javila je Policijska uprava karlovačka. 

Dvije osobe ozlijeđene su, jedna teško, u nedjelju u prometnoj nesreći kod Lipovljana, izvijestili su iz sisačko-moslavačke policije u ponedjeljak.

Na autocesti A3 kod Lipovljana, oko 11,20 sati, 71-godišnji državljanin BiH udario je automobilom slovenskih oznaka u zadnji dio prikolice teretnog automobila. Vozač i suvozačica prevezeni su u sisačku bolnicu, s teškim ozljedama, piše HRT

30. travanj 2024 00:22