StoryEditorOCM
ZanimljivostiBILO JE LUDO

Udaje se Sandra Perković, naša najbolja atletičarka; Ciganoviću otkrila što se sve događalo na djevojačkoj

Piše Šibenski.hr
23. studenog 2023. - 10:12

Najnovija gošća koju je u svoju emisiju "U povjerenju by Neven Ciganović" pozvao Neven Ciganović jest naša zlatna olimpijka i najbolja atletičarka, Sandra Perković. 

U emisiji koja će biti emitirana večeras u 20 na portalu Večernjeg lista i Youtube kanalu, Sandra je iskreno progovorila o o svojoj karijeri, ali otkrila je i detalje o svom privatnom životu te se dotakla goruće teme -- nadolazeće vjenčanje nje i njezinog dugogodišnjeg dečka, trenera Edisa Elkasevića.

Sandra je otkrila da je od priprema za vjenčanje, već sad pomalo umorna, no i da je one čine sretnom. Datum vjenčanja Sandra ipak želi ostaviti samo za sebe i najbliže koji će biti prisutni, stoga ga nije otkrila, no otkrila je da će se ono održati do kraja godine.

Cigija je zanimalo kako je bilo na djevojačkoj večeri i je li kao poslastica, možda došao i striper. 

– Ma ne, poznato je da volim jesti i piti, pa se skupilo nas sedam cura i bila su to tri dana čistog uživanja. Ipak je to djevojačka. Mislim da nam muškarac nije bio potreban – rekla je Sandra te otkrila da joj je u odabiru vjenčanice od velike pomoći bilo znanje dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Otkrila je i kako će goste na svadbi zabavljati grupa Best iz Splita.

 

04. svibanj 2024 02:02