StoryEditorOCM
Glazba‘Klape na škveru‘

U subotu humanitarni koncert u Murteru za pomoć Ukrajini: Evo u čemu sve možete guštati za simboličnih 30 kuna

Piše Šibenski.hr
27. travnja 2022. - 08:18

U subotu 30. travnja 2022. u Marini Vinici u Murteru s početkom u 16h, održat će se humanitarni koncert za pomoć Ukrajini pod nazivom „Klape na škveru“ u organizaciji vlasnika tvrtke Marina Vinici d.o.o., Marka Bašića.

Inicijativi Marka Bašića pridružili su se svi – Općina Murter–Kornati, Murtela, Turistička zajednica, lokalne udruge te murterski ugostitelji i poduzetnici.

Koncert će u 16 sati otvoriti dječji Mandolinski orkestrar Tribunj, a tijekom popodneva i večeri posjetitelje će zabavljati klape Trogir, Drniš, Skradinski buk, Murter, Biograjke, Ansambl Dalmatino, Trio Bagatin, Oliver Jakovčev i ostali.

S obzirom da je koncert humanitarnog karaktera ulaz će se naplaćivati simboličnih 30 kuna, a u cijenu ulaznice uključena je večera – lovački gulaš, čičvarde i slane srdele.

- Pozivamo sve ljude dobre volje na doživljaj autohtonog klapskog ugođaja u neobičnom i zanimljivom ambijentu da se pridruže ovoj humanitarnoj inicijativi kako bi nastavili pomagati onima kojima je pomoć trenutno nužno potrebna- poručili su organizatori.

02. lipanj 2024 13:45