StoryEditorOCM
GlazbaSTADION ŠUBIĆEVAC

Tony Cetinski i Nina Badrić nastupaju zajedno u Šibeniku, na sceni festivala Šubićevac live

Piše Zdravko Pilić
26. svibnja 2024. - 10:46

Za nešto više od mjesec dana, u Šibeniku, na stadionu Šubićevac, svoja vrata otvara novi glazbeni festival Šubićevac live. Veliko otvorenje je u subotu, 6. srpnja kada nastupaju Tony Cetinski i Nina Badrić, a organizatori iz HNK Šibenik očekuju pun stadion.

Miljenici publike Tony i Nina svoje su blistave karijere nekako započeli u isto vrijeme, početkom devedesetih, a tijekom dugih godina uspjeha, često su se susretali na pozornicama širom Hrvatske, no ne i u Šibeniku. Tako će koncert koji je pred nama za oboje biti svojevrsna premijera.

Diva hrvatske pop glazbe, višestruka osvajačica Porina i jedna od najvećih hrvatskih i regionalnih zvijezda Nina Badrić ne skriva da s oduševljenjem iščekuje ponovni glazbeni susret s kolegom i prijateljem Tonyjem. A što nam to zajedno pripremaju, kako će izgledati ovaj iščekivani koncert, tko će pjevati prvi i hoće li ovi velikani domaće pop scene ujediniti glasove i fanovima u Šibeniku zapjevati zajedno, ostat će tajna sve do pred koncert.

Srpanjska večer pod zvijezdama, moćni ambijent stadiona Šubićevac, dva najjača hrvatska pop vokala i vrhunska produkcija svakako su garancija odličnog provoda na prvom koncertu novog šibenskog festivala Šubićevac live.

Organizatori koncerta iz HNK Šibeniku upozoravaju da je u prodaji preostao još samo ograničen broj VIP ulaznica, koje su očigledno u posljednjih mjesec dana bile najtraženije! Radi se o kategorijama VIP Platinum ulaznica (200,00 EUR) koje nude all inclusive užitak u koncertu, uz neograničenu hranu i piće u VIP restoranu i backstage pristup.

Također, tu su i VIP Gold ulaznice (45,00 EUR) i VIP Silver (35,00 EUR) koje uključuju mjesto za stolom s minimalno 4, odnosno najviše 6 osoba.

Svima koji ne uspiju doći do svojih VIP ulaznica preostaju standardne ulaznice po 25 EUR.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u prodajnoj mreži Eventima i online

17. lipanj 2024 04:31