StoryEditorOCM
GlazbaPREACH THE RIČ

Spektakl na Martinskoj: Provjerite kompletan popis izvođača, za pogled ionako znate da je savršen

Piše Šibenski.hr
26. svibnja 2024. - 16:36

Uz moćnu gomilu headlinera, PREACH THE RIČ festival za svoje drugo izdanje otkriva ništa manje impresivne izvođače kojima kompletira ostatak line-upa! Tako će se 16. i 17. kolovoza, na Martinskoj u Šibeniku se uz najavljene headlinere Arrested Development, Valid & DJ Head te Bad Copy pridružiti i ONI te još 16 imena! To su redom: 40Industry, One II Many, Phat Phillie, DJ Bero Zmaj, DJ Noki Nole, DJ Odie, Re:tro Flava, Antebiotik, Brat & Mali Japanac, Mleeksah, Bars, Grooveplayaz, Pećo, Bolest, D-Boe te Nvnzen!

PREACH THE RIČ otkriva i svoj ovogodišnji plakat, koji je kao i prošle godine, djelo Marka Svrake, umjetnika iz Šibenika. Posebno je jedinstveno to što je plakat u potpunosti crtan ručno.

S otkrivanjem cijelog line-upa cijena festivalskih ulaznica iznosi dostupne su na poveznici. Ulaznice je moguće kupiti i na svim prodajnim mjestima (online i fizičkim) platforme Entrio kao i Core Event. Uz festivalsku ulaznicu svaki posjetitelj ima pravo i na korištenje festivalskog kampa na lokaciji koje je uračunato u cijenu.

PREACH THE RIČ također je dio posebne ponude "Martinska 2024. akcija dva festivala plus sedam dana lokacije!"

image

Plakat festivala

/Slobodna Dalmacija

 

25. lipanj 2024 02:09