StoryEditorOCM
Ostaloružne scene

Žestoka tučnjava na Poljudu: vratar Solarisa otišao u napad u posljednjim trenucima susreta, uslijedila je opća makljaža

Piše SN
11. listopada 2020. - 08:14

Žestoko je bilo u bazenu na Poljudu, derbi 2. kola prvenstva Hrvatske između Mornara i Solarisa opravdao je očekivanja u smislu rezultatske neizvjesnosti do posljednje sekunde, pišu Sportske novosti.

I baš kad je ta posljednja sekunda iscurila sa semafora, a Marin Kordić obranio šut Roka Pelicarića za konačnih 12:11 domaćina, u bazenu je izbila tučnjava. Prava, pravcata tučnjava! Vratar gostiju Marin Šparada, koji je također otišao u napad nakon time-outa sedam sekundi prije kraja, iz samo sebi poznatih razloga krenuo je žestoko po loptu, nasjeo na jednog domaćeg igrača…

Ponavljamo, vrijeme je isteklo, utakmica završena, no Šparada kao da nije čuo. Tu se odmah zapjenila voda u bazenu. Reagirali su domaći igrači, gosti su spremno krenuli u obračun, čak su i svi njihovi igrači s klupe uskočili u bazen i zaplivali u gužvu. Nepotrebno, potpuno nepotrebno.

Video tučnjave možete pogledati OVDJE. Ona kreće od 1.15:00.

Kako se u bazenu nije baš lako udarati, tako se s protokom vremena situacija počela smirivati. Mornar je, inače, pogotkom Vrdoljaka poveo 12:9 nešto više od tri minute prije kraja, a Koprčina i Kreković su vratili utakmicu u neizvjesnost. Mornar je potrošio svoj posljednji napad, Solaris pošao po izjednačenje, no Kordić je upisao 19. obranu.

Korčulanki plivački klub je uvjerljivo slavio u Zadru, dok se Jadran rutinski obračunao s Galebom.

16. travanj 2024 17:07