StoryEditorOCM
Ostalosedam natjecatelja

Zapaženi rezultati članova Taekwondo kluba ‘Solaris‘ na međunarodnom natjecanju u Dubrovniku

Piše Šibenski.hr
7. studenog 2022. - 11:59

U subotu 05.11.2022. u Dubrovniku je održano međunarodno natjecanje u ITF taekwondo-u.

Na natjecanju je sudjelovalo 23 kluba iz 6 zemalja, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Makedonije i Bugarske s više od 500 natjecatelja, na 4 borilišta.

Zapažene rezultate je ostvario i Taekwondo klub „Solaris“ sa svojih sedam predstavnika.

Tako je seniorka Ana Vukić u kategoriji do 60kg, zlatna nakon dvije borbe u kojima je izdominirala svoje protivnice.

Juniorka Katarina Tudić je srebrna, nakon što je izgubila finalnu borbu tijesnom bodovnom razlikom.

Karla Slavica u uzrastu juniora je brončana iz disciplina obveznog sastava formi plavog pojasa i u borbama nakon što je zaustavljena u drugoj borbi od iskusnije protivnice.

Junior Antonio Lušić je također brončani u disciplini izvođenja formi crnog pojasa 1.dana, gdje je prilikom nezgodnog doskoka ozlijedio koljeno te nije mogao nastaviti natjecanje, a samim tim nije se mogao boriti.

Kadet Duje Bačelić je zlatni u disciplini izvođenja formi crnoh pojasa 1.dana, i srebreni u borbama nakon što je vidno „pokraden“ od strane sudaca u finalnoj borbi, dok je njegova klupska kolegica Ema Slavica zlatna iz borbi te se zasluženo popela na najviše postolje.

Mlađi kadet Šime Bačelić je osvojio zlatno odličje u borbama dok je u izvođenju formi plavog pojasa brončani.

Senior Marin Lucić nije išao na natjecanje zbog obaveza na fakultetu iako je naporno trenirao i bio spreman za ovo natjecanje.

Članovi su bili u pratnji svojih instruktora Darija Mihaljevića V.dan i Frane Eraka IV.dan, koji je ujedno bio i centralni sudac na borilištu.

04. srpanj 2024 06:59