StoryEditorOCM
Ostalotrčanje i plivanje

Održan Drugi rogoznički akvatlon: donosimo popis ovogodišnjih pobjednika atraktivne utrke

Piše Vedrana Stočić
31. svibnja 2022. - 18:27

U organizacije TK Split i Turističke zajednice u Rogoznici je održan 2. Rogoznički akvatlon koji je ujedno i Međužupanijsko prvenstvo. Bio to je spoj plivanja i trčanja na duge i kratke staze zavisi o uzrastu. Nakon plivačkog dijela slijedilo je trčanje,a početnici su trčali  500 i 1000 metara, dok je sprint i standardni akvatlon dug 3000  i 6000 metara. Sve se odvijalo na rivi, u staroj jezgri na otoku, pa su brojni Rogozničani i turisti mogli uživati u nadmetanju 70-ak natjecatelja različitih uzrasta i različitih disciplina.

image
Vedrana Stočić

Pobjednici standardnog  akvatlona za muškarce su: 1. Dalibor Vujević TK Sisak, 2. Ivan Gobin TK Zadar,3. Srđan Latinović TK Split.

U istoj kategoriji žene: 1.Ana Bezić TK Split, Maja Negovanović TK Split i treća je bila Lea Ćaleta.

U  kategoriji sprint kadeti-muškarci prvi je bio Luka Ivanović TK Zadar, drugo mjesto zauzeo je Karlo Pantalon TK Zadar, a treći je bio Lovre Carević TK Split. U istoj kategoriji žene: 1. Mila Rukavina, 2. Korina Babara i 3. Rita Kamber sve iz TK Zadar.

Valja spomenuti i mini početnike. U toj kategoriji prvi je bio Domenik Borzić TK Split, drugo mjesto osvojio je Noel Babić TK Zadar, a treće Toma Kamber također iz TK Zadar. U istoj kategoriji za žene prva je bila također članca TK Zadar Antonela Stagličić.

Bilo je to veliko i dugo natječaje koje je trajalo satima, puno kategorija i pobjednika, ali složili su se svi i te kako  atraktivno.   

23. lipanj 2024 04:03