StoryEditorOCM
Nogometdobar posao na šubićevcu

Šibenik doveo igrača koji zna kako se osvaja Druga liga i popunio deficitarnu poziciju

Piše Krešimir Gulin
6. listopada 2023. - 18:07

Nogometaši Šibenika imaju novog igrača! Riječ je o 22-godišnjem Zadraninu Brunu Brajkoviću, koji na Šubićevac stiže iz prvoligaša Rudeša.

Brajković igra na poziciji desnog beka, koja je jedna od najdeficitarnijih u rosteru kojim raspolaže trener Mario Carević. Naime, to mjesto je u dosadašnjem dijelu sezone pokrivao isključivo Toni Kolega, koji je po vokaciji više krilni napadač nego branič.

No, Kolega je više nego dobro odrađivao posao, međutim, jednostavno nije imao pravu alternaciju tako da se dolazak Brajkovića čini kako logično rješenje.

Inače, Bruno Brajković je stariji brat veznjaka Roka koji je još od ljeta na Šubićevcu. Tako će i ove sezone Šibenik u svlačionici imati bratsku vezu.

Bruno Brajković je prošle sezone bio standardni član ekipe Rudeša koja je izborila plasman u 1.HNL. Odigrao je i dvije utakmice za Zagrepčane na početku nove sezone, ali više im nije bio u prvim planovima pa se odlučio na transfer u Šibenik.

Kako su izvijestili sa Šubićevca, Brajković je potpisao jednogodišnji ugovor s mogućnošću produžetka na još dvije sezone.

Novi desni branič Narančastih imat će parvo nastupa već u nedjelju kada Carevićeva momčad gostuje u Zmijavcima kod Croatije.

image

Bruno Brajković novi je igrač Šibenika

Tabito83/
30. lipanj 2024 20:52