StoryEditorOCM
NogometLEGENDARNI NAPADAČ

Ermin Zec o Šibeniku: ‘Najljepši grad u Dalmaciji, a rezultat koji smo postigli ostat će upisan u povijest tog kluba‘

Piše Šibenski.hr
16. listopada 2024. - 15:39

Nekoć sjajni napadač Šibenika, kojeg se ljubitelji kluba sa Šubićevca rado sjete, Ermin Zec gostovao je u podcastu Oslobodjenje.ba, gdje se u razgovoru dotakao i dijela svoje karijere koju je proveo u Šibeniku. 

- Došao sam dva tjedna prije početka prvenstva. Papiri iz Iskre, mog dotadašnjeg kluba malo su kasnili, ali sve se dobro odigralo. Debitirao sam u utakmici protiv Dinama, to je bio moj početak u Šibeniku. 

Trener u tom vremenu je bio Ivica Kalinić, koji je vodio Šibenik dvije sezone, a potom je prešao u Hajduk. Istim putem trebao je i Zec

- Kalinić je vrhunska osoba, imam sve riječi hvale za njega. On mi je pružio priliku da postanem igrač. Bit ću mu zahvalan dok sam živ. Otišao je u Hajduk, prvu utakmicu je doživio infarkt. Sve je bilo dogovoreno između mene i Hajduka, ali eto. Zanimao se i Dinamo za mene, bila bi mi čast da sam igrao za jedan od tih klubova.

O Branku Karačiću

- Jedan ozbiljan stručnjak koji se dokazao u HNL-u, ali i u Bosni. S njim smo izborili  izborili treće mjesto, igrali smo Europu i finale Kupa, tako da smo uradili stvari koje će ostati zapisane u povijesti Šibenika.

Cijeli razgovor sa Zecom možete pogledati OVDJE

16. listopad 2024 15:40