StoryEditorOCM
NogometNogomet

Donosimo raport s priprema unešićke Zagore: zna Marino kako se brani penal

Piše Krste Mujan
8. veljače 2019. - 10:44

Nogometaši Zagore marljivo treniraju već puna dva tjedna, a posebno ih je oraspoložilo lijepo vrijeme. Odigrali su Unešićani svoju treću pripremnu utakmicu s prijateljskim klubom Hrvacama i nakon lijepe igre, posebice u drugom poluvremenu, pobijedili dobru trećeligašku momčad s 2:1.

Prvo poluvrijeme Zagora je započela bojažljivo, pa je tek pri kraju poluvremena ozbiljnije zaprijetila do tada boljim igračima iz Hrvaca, koji su s golom u 37. minuti imali prednost, no u nastavku nogometaši iz Unešića pokazali su da imaju i snage i želje te s dva pogotka došli do prednosti. Junak susreta bio je vratar Marino Bulat, koji je u posljednjoj minuti susreta obranio udarac suparničkog napadača Svaline s 11 metara.

Nogometaše Zagore čeka nova pripremna utakmica u utorak u Unešiću sa Zadrom, a u srijedu će igrači otputovati na četverodnevne pripreme na otok Krk te odigrati još jednu utakmicu, a suparnik će im biti NK Omišalj, član 4. lige. Potom će se vratiti u Unešić i sačekati prvo kolo proljetnog dijela prvenstva, gdje idu u goste baškovodičkoj Uraniji.

Treba spomenuti da je Zagora angažirala još jednog vratara, 37-godišnjeg Hrvoja Slavicu, jer je Nikša Vukić operiran, a novopridošli Antoni Milina ima pravo nastupa tek u novom prvenstvu 2019./20., jer je u ovoj sezoni potrošio sav kredit, mijenjajući tri destinacije. Sve u svemu, Zagoru čeka mnogo posla, a svi se nadaju da će to ovaj klub uspješno riješiti i donijeti mnogo zadovoljstva svom Unešiću.
                                                                                                                  

19. travanj 2024 18:46