StoryEditorOCM
NogometU SJAJNOJ FORMI

Ćaleta Car krasno zabio u neviđenoj drami: Imali igrača više pa izgubili u 95. minuti

Piše Šibenski.hr
23. rujna 2024. - 19:16
TOPSHOT - Lyon‘s Croatian defender #55 Duje Caleta-Car celebrates scoring his team‘s first goal during the French L1 football match between Olympique Lyonnais (OL) and Olympique de Marseille at The Groupama Stadium in Decines-Charpieu, central-eastern France, on September 22, 2024. (Photo by JEFF PACHOUD/AFP)Jeff Pachoud/Afp

Duje Ćaleta-Car zabio je krasan pogodak na utakmici Lyona i Marseillea (2:3) u sklopu petog kola francuske Ligue 1.

Već u petoj minuti dvoboj sudac Benoit Bastien pokazao je crveni karton, odnosno drugi žuti Leonardu Balerdiju iz Marseillea. Tu nije bio kraj drami, u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Bastien je pokazao na bijelu točku za Lyon, ali na sreću gostiju, Alexandre Lacazzete nije bio precizan.

Njegov udarac s 11 metara obranio je Rulli, no u 53. minuti vratar Marseillea nije mogao ništa. Ćaleta-Car skočio je visoko na centaršut i glavom pospremio loptu u gostujuću mrežu za oduševljenje na tribinama, piše Dnevnik.hr.

Ipak, u 69. minuti gosti su stigli do izjednačenja, zabio je Pol Lirola, a onda je u 82. minuti uslijedio potpuni preokret. Gosti su zabili za 1:2, asistirao je Lirola, a pogodak postigao Garcia. 

Tu nije bio kraj drami, Rayan Cherki zabio je za izjednačenje u 93. minuti, a samo dvije minute kasnije pao je novi pogodak, i to u mreži Lyona. Jonathan Rowe zabio je pogodak za veliku pobjedu Marseillea u gostima, i to s igračem manje.

Pogodak Duje Ćalete-Cara možete vidjeti OVDJE.

23. rujan 2024 19:17