StoryEditorOCM
KošarkaIncident u Ateni

Procurila snimka tučnjave hrvatskih reprezentativaca i Grka: Dario Šarić završio na podu

Piše Šibenski.hr
9. srpnja 2024. - 09:01
Sibenik, 190524. Stadion Subicevac. Utakmica 29. kola SuperSport Prva NL, HNK Sibenik- HNK Vukovar 1991. Na fotografiji: Dario Saric.Niksa Stipanicev/Cropix

Kako se ranije pisalo, hrvatski košarkaški reprezentativci potukli su se u jednom noćnom klubu u Ateni. Ivica Zubac, Dario Šarić i još nekoliko hrvatskih košarkaša ušli su u fizički sukob s pijanim Grcima koji su navodno sukob i započeli provokacijama upućenim našim reprezentativcima, pišu Sportske novosti.

Najprije su se pojavile fotografije na kojima se vidjelo kako Zubac stoji na ulici, vjerojatno ispred spomenutog kluba, kako se čini s krvavim koljenom, piše TMZ. Prema informacijama koje su do sada stizale, sukob su prekinuli izbacivači koji u klubu rade.

Na društvenim mrežama pojavio se i video incidenta, gdje se u jednom trenutku vidi da je šibenski košarkaš Dario Šarić završio na podu.

O incidentu se oglasio i Hrvatski košarkaški savez:

"Nakon finalne utakmice Olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Grčkoj i zajedničke večere izbornik se zahvalio igračima na još jednoj kvalitetno odrađenoj akciji i raspustio reprezentaciju, s obzirom da nije bilo zajedničkog povratka u Zagreb, nego na nekoliko odredišta sukladno potrebama igrača.

Nakon teških višetjednih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj prije povratka svojim kućama ili klubovima. Tijekom druženja u jednom od klubova u Ateni neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički što je dakako uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara", stoji u priopćenju.

Video pogledajte OVDJE.

 

09. srpanj 2024 09:01