StoryEditorOCM
KošarkaVELIKO POJAČANJE

Novo ime na Baldekinu; Renato Serdarušić pojačao redove Šibenke: ‘Veselim se što dolazim u grad košarke‘

Piše Šibenski.hr
8. kolovoza 2024. - 15:57

Rođeni Bjelovarac (30.01.2001.) Renato Serdarušić novi je igrač Šibenke i veliko pojačanje u redovima narančastih. Šibenka polako zaključuje roster za novu sezonu na Baldekinu i upravo je Renato i bio želja trenera Jurline.

Renato je karijeru počeo u svom rodnom Bjelovaru, bio na posudbi u KK Medveščak, a prošlu sezonu također igrao za narančaste, ekipu Cedevite junior gdje je bio jedan od najboljih igrača.

‘Budući da je Renato bio moja velika želja tokom ovog cijelog prijelaznog roka, naravno da sam zadovoljan što se na ovaj način sve to i završilo. Poznavajući njegov karakter i radnu etiku siguran sam da neće biti nikakvih problema u prilagodbi. Renatu želim puno zdravlja kao i svim igračima, dobrih igara i treninga i puno dobrih partija u dresu Šibenke u narednoj sezoni, kazao je Roko Jurlina, trener Šibenke

‘Veselim se što dolazim u Šibenik u grad košarke. Svi znaju da je to jedno pozitivno okruženje sa fantastičnim navijačima koji su meni ostali u lijepom sjećanju. Trudit ću se i dati sve od sebe i nadam se da ćemo u narednoj sezoni postići što bolje rezultate, kazao je Renato Serdarušić.

25. rujan 2024 09:05