StoryEditorOCM
OstaloHNK u Šibeniku

Stiže nova glazbena poslastica: Nera Gojanović i Gordana Pavić izvode bisere francuskih opernih skladatelja

Piše M. L.
21. travnja 2024. - 11:48

 

 

Nova glazbena poslastica očekuje ljubitelje klasične glazbe u Šibeniku. I ovaj put za to su se probrinule mezzosopranistica Nera Gojanović i pijanistica Gordana Pavić koje će novi koncert održati u utorak, 23. travnja u 20 sati u kazališnom foajeu kada će izvesti koncertni program pod nazivom Opéra français.

Na programu će biti, kako najavljuju iz šibenskog HNK, biseri francuskih opernih skladatelja među kojima i arije iz opera J. Offenbacha, C. Saint-Saënsa, G. Bizeta, C.Gounoda...

Ulaz na koncert je slobodan, no u šibenskom teatru, podsjećaju kako je broj mjesta ograničen te svi zainteresirani trebaju preuzeti svoje ulaznice on line ili na blagajni kazališta.

Ovo je inače predzadnji koncert ovogodišnje koncertne sezone u šibenskom HNK-u okosnicu kojeg čine upravo Gojanović i Pavić. Za ljubitelje klasike u Šibeniku pripremile su i posljednji ovosezonski koncert: večer poznatih arija iz popularnih opera talijanskih skladatelja Donizettija, Cherubinija, Mascagnija, Rossinija te Menottiija. Taj je koncert pak na programu u utorak, 28. svibnja.

image
Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

 

 

 

 

03. svibanj 2024 08:48