StoryEditorOCM
FotogalerijaPredsjednički izbori

Inače samozatajni Jakov Kitarović prštao je emocijama, Milanović i supruga Sanja bili su nježniji: ove fotografije govore više od riječi, pogledajte reakcije kandidata

Piše J. V.
23. prosinca 2019. - 12:45

Nakon sinoćnje objave rezultata glasanja u prvome krugu predsjedničkih izbora, u stožerima Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović atmosfera je dosegnula vrhunac - euforija, konfeti, oduševljeni glasači potaknuti na klicanje pobjedničkim govorima svojih kandidata.

Gledajući fotografije dobili bi i oni koji nisu pratili televizijski program sinoć uvid u stanje stvari.

 

 

A dok su Škoru njegovi glasači tješili, Grabar-Kitarović i Milanović na pozornicama su dočekale njihove bolje polovice. Do one faze sumnje i mozganja 'što i kako dalje' dijeli kandidate koji su ušli u drugi krug još barem nekoliko sati, a u svojoj su se pobjedi sigurno izguštali.

Ponovno imamo fotografije koje tomu svjedoče.

 

 

Inače samozatajni Jakov Kitarović dočekao je suprugu na pozornici i stisnuo ju u najjači zagrljaj koji smo od ovoga para vidjeli u javnosti. Oduševljeno ju promatrajući dok je držala govor, Kitaroviću se na licu iščitavala svaka emocija najstresnije faze borbe za predsjedničko mjesto njegove supruge.

U Milanovićevom stožeru emocije su se iskazivale nešto nježnije. Kandidat kojemu mnogi zamjeraju "hladan" pristup, svoje je oduševljenje pokazao stisnuvši suprugu Sanju Musić Milanović u zagrljaj i poljubivši je u čelo.

 

 

Škoru su tješili ne samo glasači, već i obitelj. Nakon sina, grlili su ga redom njegovi prijatelji i glasači, Jacques Houdek i Anica Kovač. Razočaranje se nije moglo sakriti, a mnogi se to nisu ni trudili... 

 

 

16. travanj 2024 13:12