StoryEditorOCM
Zvijezde online‘BOŽJIH I NAŠIH 7‘

‘Volim te ljubljeni moj mužu...‘: nakon potresnog otkrića problema s najmlađim sinčićem, evo što je Simona slavila

Piše Scena SD
24. svibnja 2023. - 18:11

Simona Mijoković u ožujku je na Facebooku objavila da je postala majka peti put. Tek je početkom ovog mjeseca otkrila da je sinčić kojem su dali ime Michael imao problema sa zdravljem.

Dječak je, naime, imao problema sa srcem i plućima, te je nosio monitor od rođenja.

"Živjeti za Njega. Već je prošlo 1 mj 3 tj od kada mi je Gospodin darovao Michaela u život. Usudila bi se napisati da sam možda spavala sve zajedno 24 sata u to vrijeme, u prijevodu skoro ništa ne spavam. Ali Gospodin daje snagu.

Često sam znala negdje pročitat ‘ lako meni‘. A još češće zašutjeti pred tim ‘lako‘. Majčinstvo je beskrajni dar i blagoslov, ali i služenje, odricanje, sebedarje - ako želiš posve služiti obitelji. Nikad nisam javno pričala o križevima. To je nešto izmedu mene i Njega. Nešto što nosim u tišini..." - napisala je, između ostalog, Simona na Facebooku.

image
Neja Markičević/Cropix

Sad je na istom mjestu čestitala sedmu godišnjicu braka suprugu Stanislavu.

Mama petero djece s voljenim partnerom živi u austrijskom Linzu.

"Božjih i naših 7, da još više evanđeoski vjerujemo, da opraštamo 70x7, da ljubimo 70x7, da se darujemo jedno drugome 70x7 kao i prvoga dana i sve dane života našega. Uz tebe; u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti.

Volim te ljubljeni moj mužu i naših, uz moju Gabi, 4 savršena dara od Oca: Joshua, Amalia, Zvjezdana i Michael. Mirna, radosna, blagoslovljena i nadasve neka bude sveta, milošću Božjom, 7 godišnjica braka. 21.5.2016. -21.5.2023.", napisala je Simona uz fotografiju.

Iza Simone Mijoković daleko su dani kad je radila kao model, sudjelovala u reality showovima, pokušavala biti pjevačica...

image
Neja Markičević/Cropix
image
Boris Kovačev/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 00:32