StoryEditorOCM
Zvijezde onlineMOTIVACIJSKA PORUKA

Splitska glumica s plaže: Dok sam bila mršava, mislila da sam debela, stalno se pokrivala. Vidim da može samo na gore

Piše Scena SD
23. svibnja 2023. - 18:22

Kod kuće je najljepše, ali svaka promjena godi, pogotovo kad se roditelji uspiju organizirati i otići na putovanje sami bez djece.

Splitska glumica Nataša Janjić i njezin suprug Nenad Medančić, ortoped rodom iz Pazina, ovih dana uživaju u Portugalu, na road tripu koji su dugo planirali: trenutačno su u ljetovalištu Praia De Marinha u kojem se nalazi jedna od najpoznatijih pješčanih plaža Portugala, smještena na obali Atlantika u Caramujeiri.

Prema Michelinovu vodiču smatra se jednom od 10 najljepših plaža u Europi i jednom od stotinu najljepših plaža na svijetu, a Nataša Janjić na njoj se potpuno opustila, piše Gloria.

"Dok sam bila mršava, uvijek sam mislila da sam debela, stalno sam se nešto pokrivala. Sad mi je jasno da može samo na gore. Zato raspali na najjače, ko zna što sutra nosi!", napisala je u svojoj objavi s rajske plaže na Instagramu i dodala: "Život je lijep, Portugal isto, a neka ovo bude ljeto bez parea. Samo košulja!"

"Reka bi moj pokojni did, mala fali ti jos deset kila da budeš prava ženska? Super si! Idući post bez košuljeeeee????" - napisala joj je pratiteljica, što je našu uspješnu glumicu od srca nasmijalo.

"Nataša, prezgodna si ❤️", "Sviđa mi se kak ti objave imaju dušu❤️ i baš sjajno sjajno izgledaš ??" - pisale su joj i druge.

Prije toga suprug je Nataši priredio veliko iznenađenje, te je u Coimbri, sveučilišnom središtu i jednom od najvećih studentskih gradova u Portugalu odveo na koncert njezine omiljene grupe.

"Eat, pray, love! Idemo mi autom kroz Portugal, on je sve rezervirao, ja ko kofer. Dolazimo u jedan gradić, mislim se - kog vraga tu ima, zašto ovo mjesto, ali dobro, valjda postoji nešto fora što se mora obići. I kaže on- tu ćemo parkirati, gužve su u centru, nećemo naći parking. Čuj, nećemo naći parking. Evo došli smo u Pariz, London, pa nema mjesta! Mene kopka, nisam izdržala i odmah na recepciji pitam- možemo li autom do centra? Kaže žena- nema smisla, sve je prepuno, gužve su, koncert Coldplaya je. Ja u suze, on u suze, a zatim i recepcionerka koja skuži da je “pokvarila” iznenađenje. E pa evo nas, usidreni, čekamo Coldplay, a iznenađenje nije moglo biti veće! E pa, mužu, car si!", napisala je Nataša Janjić koja je nedavno ekskluzivno za Gloriju objasnila koliko se njezine i surpugove odgojne metode razlikuju od njezinih roditelja.

Ne mogu se riješiti...

"O tome ne razmišljaš sve dok ne postaneš roditelj, a onda samo o tome razmišljaš. Razlikujemo se od bivših generacija roditelja jer mislim da puno više razmišljamo o mogućim greškama, o potrebama djece, puno više analiziramo i konzultiramo se. Čak i kada previše brinem, nekako se bojim da ću pogriješiti. Mislim da je i pretjerana briga svojevrstan kamen koji je bespotreban u odgoju, ali ga se ne mogu riješiti", rekla je Nataša koja je i opisala koliko ju je majčinstvo promijenilo.

"Odmah na prvu, puno sam više izgubila nego dobila. Ali opet, ono što se dobije roditeljstvom, nemjerljivo je na bilo koji način. Oduzeta mi je sloboda naravno, oduzeta mi je bezbrižnost, napali su me strahovi koje nikad nisam imala. Recimo, ja se nikad nisam bojala aviona, a sad ga se užasavam.

image

Natasa Janjić i suprug Nenad Medančić na izlasku iz rodilišta

Marko Todorov/Cropix

Ja ne mogu otići na Maldive i ne brinuti što je s djecom, pa na Maldive naravno niti ne idem, ili bilo kamo. Divim se majkama koje mogu putovati bez djece i čekam kada će i meni doći taj dan. Nedostaje mi ta bezbrižnost, kasno ustajanje, kupaona na kojoj su vrata zatvorena...", ispričala je glumica te otkrila vodi li se u odgoju principima osviještenog roditeljstva.

"Pristup se stalno mijenja, ja sam s prvim djetetom sve odradila lakoćom. Nakon šest mjeseci smo već htjeli drugu bebu. Sve je bilo kao po špagi. Pametovala sam drugim majkama kako i zašto je moje dijete dobro, kako sam ja ovladala svim tajnama, kako sam smirena, a onda je došla Kaja i zapaprila stvar. Ja sam prestala pametovati i danas nakon sve te osviještenosti kada nekamo kasnimo jer sin i kći nisu spremni za izlazak, zagrmim i sve se odmah riješi. Nije to često, ali se događa. Ono što isto s lakoćom napravim je da se ispričam ako sam pretjerala", kaže Nataša.

Supružnici će ove godine proslaviti petu godišnjicu braka: njihov sin Toni u veljači je proslavio četvrti rođendan, a kćerkica Kaja u srpnju slavi treći.

image

Natasa Janjić sa suprugom Nendom u điru po Zagrebu

Damjan Tadić/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 02:30