StoryEditorOCM
Zvijezde onlineDRAGOMIR DESPIĆ

Izjave repera Desingerice šokirale: ‘Svaka žena koja radi jedva čeka da nađe nekog da više ne radi‘

Piše SCENA SD
22. studenog 2023. - 21:04

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, gostujući u podcastu "Oslobođenje", istakao je da žene jedva čekaju da nađu nekoga da ne bi radile.

"Ako je muškarac pravi, on treba da donosi novac kući i da žensko ima jedinu obavezu da opere posuđe, spremi kuću i da dijete bude kako treba. Nikad nisam rekao da žena treba da sjedi kod kuće, nego da joj je to jedina obaveza. Onda neka ide u shopping", zaključuje reper, a zatim je nastavio:

"Iskreno da ti kažem, ne znam koji postotak riba jedva čeka da ide na posao. Ja, koliko znam, svaka koja radi jedva čeka da nađe nekoga da ne radi, bajo. Ono, žensko koje hoće da radi, to žensko očigledno nije radilo. Kad krene da radi, onda će željeti da ne radi, bajo", tvrdi Desingerica.

"97 posto žena želi da pije kavu i ide u shopping. To je ženski mentalitet - zaključio je on.

Za one koji ne znaju:  Dragomir Despić Desingerica je rođen 1993. godine u Beogradu. Od malih nogu se bavio košarkom, a od 2019. godine se bavi tetoviranjem. Glazbenu karijeru započeo je prošle godine, kada je s Pljugicom objavio prvi singl "Kucci Kucci" i postao popularan, a poznat je i po udaranju patikom obožavatelja tijekom svojih koncerata. Njegova pjesma Ccokolada trenutno je broj 1 u trendingu na YouTubeu u Hrvatskoj. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2024 03:01