StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePOSEBNOJ ŽENI

Boris Rogoznica: Kad nešto imaš, ne razmišljaš o gubitku istoga. Uzimaš zdravo za gotovo. Ali danas sam malo zastao...

Piše Scena SD
18. svibnja 2023. - 11:37

Glazbenik Boris Rogoznica na društvenim mrežama je odlučio odati počast svojoj majci. Pa je tako uz fotografiju sebe i nasmiješene mame napisao:

"Sve se nešto razmišljam.. Koliko je u biti dobro i važno da postoji Majčin dan. Kada zagaziš u neke ‘zrelije‘ godine, dobro ti dođe ovakav dan da se sjetiš kako imaš mamu. Ili da se sjetiš da si je imao.

Ja sam Bogu hvala u prvoj kategoriji. Kada nešto imaš, ne razmišljaš svakodnevno o gubitku istoga. Uzimaš zdravo za gotovo. Ali danas sam malo zastao i osvijestio koliko sam blagoslovljen da imam oba roditelja. Da su zdravi, samostalni i da me vole neizmjerno kao što ja volim svoju djecu. 

Čujemo se često, šaljemo si slike, pozdrave, iritantne aforizme. Šaljem joj svoje pjesme u fazama nastanka, ona uredno kaže ‘nije loše‘ na što popizdim. I dalje mi govori da se dobro obučem, da ne udišem hladni zrak, da stavim šal oko vrata jer od glasa živim itd. A što ću kad je taka...", napisao je pjevač, a mama Jadranka mu je uzvratila srcem.

Za Borisa Rogoznicu najšira javnost je čula kad je postao suprug popularne voditeljice Doris Pinčić, s kojom je dobio dvoje djece.

image

Doris Pinčić i Boris Rogoznica vjenčali su se u njenom rodnom Zadru 2013. godine, a razveli 2020. godine

Luka Gerlanc/Cropix

Nakon razvoda, Doris je pronašla sreću u zagrljaju daruvarskog poduzetnika Davora Guberovića, za kojega se udala i s kojim očekuje rođenje njihovog prvog djeteta.

Ljubavne novosti u životu Borisa Rogoznice nisu poznate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 02:53