StoryEditorOCM
TV&RealityDRAMATIČNO FINALE

‘Tražio je trojac s curom s kojom je u ozbiljnoj vezi‘: Prekinuo je par iz ‘Braka na prvu‘

Piše I. P.
5. lipnja 2024. - 09:33

Parovi četvrte sezone ‘Braka na prvu‘ nakon dva mjeseca od snimanja sociološkog eksperimenta ponovno su se okupili kako bi uz večeru pretresli sve novosti među njima.

Filip je prvi stigao, a za njim Tamara i čim su se vidjeli, odmah su se zagrlili. „Bilo mi ju je drago vidjeti, super je izgledala, ona njezina pozitiva kao uvijek, energija ta njezina i bilo mi je stvarno drago što smo imali taj mali trenutak skupa i zabavljali se čekajući druge kandidate“, rekao je Filip, a Tamara je bila sretna što je hvali.

Josip je priznao da su se Renata i on čuli samo nekoliko puta nakon završetka showa i odlučio je da joj se neće javljati do reuniona, čisto da je testira. Kad se pridružio Tamari i Filipu, rekao im je da se čuo s Danijelom i nekoliko puta vidio s Karmen. Alan se veselio što će vidjeti ostale kandidate, a i očekuje pravi show. Srdačno se pozdravio sa svima, a Tamaru je zanimalo kako je prošla finalna odluka. Prepričavao je kako ga je Danijela izrešetala, što mu je bilo jako zlobno. „Alan je pasivno agresivna osoba, a Danijela iskrena i otvorena. Trebala je i ranije otvorenije i iskrenije govoriti i u potpunosti je podržavam kad je riječ o čitanju zavjeta, kad mu je sve skresala u brk“, rekao je Josip.

image

Tiago priča o prekidu

Rtl

Danijela je razmišljala kako danas mora biti smirena i suočiti se sa sramom kada vidi svoje snimke. Nije uopće razmišljala o susretu s Alanom. Prvi joj u susret došao Josip, a Alan se samo ustao i pozdravio. Primijetio je njezinu lijepu haljinu, ali nije mogao ne komentirati da joj se isticao trbuh, a Danijela je Tamari i Josipu pričala o Alanovim zavjetima i kako je to završilo.

Stigli su i Mura i Marko koji su bili razdvojeni 50-ak dana, no to ih nije pokolebalo. Priznaju da razmišljaju o proširenju obitelji i rade na tome. „Nadamo se da će nas što prije biti veći broj“, kroz smijeh je rekao Marko. Čim su ušli među ostale kandidate, Mura se djevojkama pohvalila prstenom.

Sljedeća je stigla Nikolina, koja nije razočarana ni s čim jer smatra da je bogatija za jednu jako dobru osobu. Zatim su došli Jole, Ana i Anton, kojem su u zagrljaj dotrčale Nikolina i Tamara.

Sljedeća je ušla Karmen, a Jole se prvi ustao da je pozdravi i čak joj je udijelio i kompliment.

image

Prije večere

Rtl

Stigla je i Renata, Josip se ustao da je pozdravi, a Alan je zvao da sjednu zajedno, no Renata je odlučila sjesti između Josipa i Danijele. „Alan je definitivno karakter koji mi više odgovara po nekim pitanjima od mog muža. Mislim da imamo više zajedničkih tema i da bismo se bolje snašli u eksperimentu“, komentirala je Renata.

Lovri je odlično sjeo izlazak iz eksperimenta. Nije se uopće čuo s Klarom i zbog toga mu je drago. Čim je došao, prvo je pozdravio Filipa i Joleta, a Ana ga je odmah pitala zašto ju je maknuo s društvenih mreža i on joj je objasnio da je to zato što se druži s Klarom. Kad je Klara stigla, redom je pozdravljala sve, uključujući i Lovru kojeg je to iznenadilo jer on nju ne bi pozdravio. Kasnije je dečkima priznao da može vratiti vrijeme, bio bi stari Lovre koji bi se odmah na oltaru okrenuo i otišao jer je doznao svašta o Klari koja je sudjelovala i u nekim drugim showovima.

Renata je razgovarala s Alanom i kad ju je pitao je li zaljubljena, rekla mu je da je zaljubljena u sebe. „Čovjek dobro čuje i sluša, sudjeluje u komunikaciji, ja se isto tako nastojim odnositi prema ljudima, ležeran, simpatičan lik“, rekla je Renata za Alana, koji je dodao: „Ja i Renata? Možda. Veća šansa nego ja i Danijela.“ Došao je i Alan koji je pozdravio sve, čak i Anu. „Sad kad pogledam, kad je sve gotovo i kad neke stvari vidiš sa strane i čuješ, on je iskompleksirana i nezrela osoba koja ne zna kako se ponašati prema ženskom rodu“, rekla je Ana i dodala: „Nemaš pravo reći da ti je pala roleta kad si me vidio. Tko si ti i što imaš ponuditi da bi mogao zauzvrat tražiti tako nešto?“

image

Lovre i Ana

Rtl

Tiago je ušao sam jer su Tina i on prekinuli prvi vikend nakon čitanja zavjeta. Muška ekipa ga je odmah pitala što se dogodilo, a on je objašnjavao da Tina nije mogla promijeniti neke stvari kod sebe, a i oboje nisu bili spremni za sve što ih čeka. Jole je želio čuti detalje od Tiaga, no on nije rekao ništa konkretnije osim da on nije spreman za ozbiljniju vezu. „Prekinuo sam zato što sam bio ljut u tom trenutku, što se rijetko događa. Uzeo sam sve svoje stvari i otišao doma. Bolje izbjeći nešto loše i pustiti mozak na pašu“, rekao je.

Djevojke su isto komentirale što se dogodilo između Tine i Tiaga, a Klara je otkrila da je čula groznu priču, no nije željela otkriti o čemu je riječ. Došla je i Tina koja se javila svima osim Tiagu koji se ustao da je pozdravi, no ona smatra da ne može pozdraviti nekoga tko ju je bez pozdrava ostavio u Zagrebu. „Bilo ju je teško vidjeti nakon svega što se dogodilo. Naravno da je čekala da joj se ispričam, ali nije mi žao jer mora vidjeti da je i ona mene povrijedila“, rekao je Tiago koji se maknuo s kauča i pridružio drugoj skupini djevojaka koje su ga isto ispitivale o svađi. On smatra da je jako zeznuo, ali da je i Tina napravila nešto što je prešlo njegove granice i da je bila nepristojna iako nije želio reći što se točno dogodilo. Klari je Tina rekla istinu pa je samo gledala kako se Tiago izmotava.

No Lovre nije imao problem reći o čemu svi pričaju u rukavicama jer mu je dosta da se od nekih prave gospoda, a njega predstavljaju kao primitivnu seljačinu kratkog fitilja dok ne znaju tko kako govori o ženama kad nema kamera. „Čuo sam da je čovjek tražio trojac s curom s kojom je kao u ozbiljnoj vezi. Ja jesam malo lud, divlji, blesav…, ali sam malo previše konzervativan i na te stvari sam alergičan. Što se toga tiče, stvarno sam staromodan da ne mogu biti staromodniji“, rekao je Lovre.

image

Mura pokazuje prsten

Rtl

Kandidati su sjeli za stol i počela je posljednja večera ove sezone. Alan je odmah počeo ispitivati Tinu što se dogodilo između nje i Tiaga, ali Tina je odgovarala diplomatski i nije željela govoriti detalje, samo je komentirala da je drugačije zamišljala reunion. „Zadnju večer bila sam sama u onom stanu i spavala u krevetu u kojem smo on i ja spavali zajedno. To je za mene bila priča iz horora, jedan od najružnijih dana cijelog ljeta“, rekla je. Tiago je priznao da se ponio djetinjasto jer je otišao bez pozdrava, ali da su shvatili kako nisu jedno za drugo i da je Tina tu posljednju večer prešla neke granice. Tina je objasnila kako ju je optužio da taj se vikend upucavala njegovu prijatelju, no ona kaže da to nije istina te da bi mu svakako rekla da joj se sviđa drugi muškarac prije nego što bi to radila.

Tiago je nastavio pričati da primjećuje kako je postao jako toksična osoba kojom se njegovi roditelji ne bi ponosili, ali Tini nije bilo jasno zašto joj je obećavao ljubav i vezu ako na to nije bio spreman.

„Istina je da si jako sebično ušao u sve to i imaš sreću što si dobio jako snažnu ženu jer bi mi prije pet godina slomio srce i ne bih se oporavila puno vremena. Ja sam ti otvorila svoje srce i dala ti pravu priliku iako si govorio da sam tu samo zbog promocije“, rekla mu je Tina i dodala da nije ljuta na njega i da mu je sve oprostila. Tiago je iskreno priznao da je morao otići kako bi izbjegli svađu.

Ana je komentirala da je Tiago ispao loš, a Lovre se divio Tini što nije otkrila detalje jer ne vjeruje da bi Tiago tako postupio da je obrnuta situacija. Nikolina je odlučila čuti Alanovu stranu priče jer joj nije bilo jasno zašto kaže da je Danijela zločesta, a nahvalio ju je u zavjetima. On se počeo opravdavati, ali ga je Klara stalno prekidala pa se Alan izderao na nju, govoreći joj da je balavica koja ne zna o čemu priča. Lovre je odlučio stati u Klarinu obranu jer iako nisu u dobrim odnosima, ona mu je svejedno „bivša žena“. Jole se nadovezao da bi on uvijek obranio Karmen, ali ona ga je podsjetila da je bio na Alanovoj strani kad ju je napadao na splavi. Karmen je nastavila o tome kako ju je zatvorio na balkon, ali Jole je i dalje ponavljao da laže i nastavili su se podbadati kao i dok su bili u showu. Karmen se s Lovrom zamijenila za mjesto da ne sjede jedno pokraj drugoga i za kraj večeri Jole je održao zdravicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2024 13:05