StoryEditorOCM
TV&Realityodzvonilo realityju

Srpski TV tajkun Željko Mitrović ipak će ukinuti zloglasnu ‘Zadrugu‘: Odluku sam donio na preporuku Aleksandra Vučića

Piše scena sd
26. svibnja 2023. - 07:42

Sve od masovnog ubojstva u beogradskoj osnovnoj školi u srpskoj javnosti i na masovnim prosvjedima glasno su se čuli zahtjevi da se ukine reality show "Zadruga". Isticano da taj reality shov TV Pink Željka Mitrovića u zvijezde pretvara kriminalce, ljude s ruba društva i morala, da eksplicitno prikazuje nasilje i seksualne odnose te razorno djeluje na TV gledateljstvo, među kojima su brojni djeca i mladi.

Međutim, srpski političari, sam Mitrović, ali i neki analitičari bili su protiv ukidanja opskurne emisije. Ipak vlasnik TV Pinka oglasio se sinoć na Instagramu i objavio je da je spreman ukinuti ‘Zadrugu".

image

Zadruga, opskurni reality show koji je nasiljem i vulgarnošću uznemirio mnoge

Slobodna Dalmacija

- Na preporuku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem reality program "Zadruga". Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena predsjednika republike važnija od svake vrste interesa Pinka i mog osobnog interesa, napisao je Mitrović na Instagramu, prenosi Blic.

Moguće je da je Mitrović odluku donio noć uoči novih velikih prosvjeda u Srbiji da bi, na Vučićevu sugestiju, dijelom pokušao otupiti oštricu demonstranata. Jesu li u tome uspjeli, vidjet će se već danas.

image

Aleksandar Vučić dao je preporuku koju Mitrović nije mogao odbiti

Marko Marković/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 00:34