StoryEditorOCM
Šuška seDOSTA JOJ JE

Kim Kardashian u krizi srednjih godina? Umirovila se od realityja, od sad će na puno radno vrijeme raditi ovaj posao

Piše SCENA SD
28. travnja 2023. - 07:30

Kim Kardashian rekla je da bi "apsolutno" odustala od svoje reality karijere da postane odvjetnica, i to na "puno radno vrijeme", piše Jutarnji list.

- Bila bih jednako sretna da sam odvjetnica s punim radnim vremenom - rekla je tijekom panela na Timeovom "100" summitu koji "slavi stotinu najutjecajnijih ljudi ovog svijeta", kada ju je moderatorica Poppy Harlow upitala je li ikada razmišljala o tome da se udalji od kamera.

- Velik dio naših života je uvijek na TV-u, ali mislim da moji prijatelji i moja obitelj znaju da stvarno cijenimo svoje privatno vrijeme - objasnila je Kim. Kardashian je dodala kako se nada da će borba protiv nepravde u zatvorskom sustavu u zemlji biti njezin "najsmisleniji posao u životu".

image
Mairo Cinquetti/Nurphoto Via Afp

- Uvijek se šalim sa svojom mamom, koja je moja menadžerica, i tvrdim da idem u mirovinu i postajem odvjetnica - rekla je Kardashian. Osnivačica Skimsa dodala je da bi voljela to raditi, "na kameri ili bez". Nadalje, Kardashian je ispričala da joj je put do odvjetnice otvorio oči za "toliko toga što treba učiniti".

- Situacija postaje porazna - rekla je i dodala da je prošlog tjedna prvi put dovela svoju sestru Khloé u zatvor te istaknula da joj je to iskustvo "uistinu otvorilo oči", piše Page Six.

Kim je čak 20 sezona glumila u E!-ovoj emisiji "Keeping Up With The Kardashians", koji je debitirao 2007., a potpisala je i ugovor s Huluom za njihov novi reality show "The Kardashians", koji je premijerno prikazan prošle godine. Tijekom godina, Kimina karijera proširila se izvan područja reality TV-a kada je pokrenula svoju marku odjeće "Skims" i kozmetičku marku "SKKN BY KIM".

Zanimljivo, počela se zanimati za reformu zatvora 2017. kada je počela zagovarati Alice Marie Johnson koja je služila doživotnu kaznu u zatvoru od 1996. nakon što je prvi put osuđena za organizaciju krijumčarenja kokaina. Posvetila je svoje vrijeme oslobađanju Johnson te se čak susrela s bivšim predsjednikom Donaldom Trumpom po tom pitanju. Naime, Trump joj je 2018. ublažio kaznu i Johnson je puštena. Od tada se Kim zalagala za oslobađanje nekoliko drugih osuđenika, a 2019. je otkrila da je "studirala za odvjetnicu", piše Jutarnji list.

Inače, njen je otac Robert Kardashian bio odvjetnik O.J. Simpsonu tijekom suđenja devedesetih godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:37