StoryEditorOCM
Šuška seFRCAJU ISKRE

Jesu li oni novi Brad i Angelina? Šuška se o aferi zaručene glumice i zauzetog glumca, oglasila se njegova djevojka

Piše SCENA SD
25. travnja 2023. - 23:04

Na CinemaConu, zvijezda serije "Euphoria" Sydney Sweeney zavodljivo je gledala svog glumačkog kolegu Glena Powella na crvenom tepihu, i to baš nakon što ju je njegova djevojka "otpratila", odnosno, izbrisala s Instagrama, piše Jutarnji list.

image
Valerie Macon/Afp

Kako piše Daily Mail, Powell, zvijezda filma "Top Gun: Maverick", izgledao je kao da mu je prilično ugodno sa Sweeney dok su zajedno došli na CinemaCon u Las Vegasu. Glen (34) je pozirao s 25-godišnjom Sweeney koja je izgledala zapanjujuće u ružičastoj haljini bez naramenica.

Glumac je snimljen kako sretno stavlja ruku oko njezinih ramena dok su šetali crvenim tepihom. Dvojac je bio tamo kako bi promovirao svoju romantičnu komediju koja još nije dobila naslov, ali je snimljena u Australiji.

image
Valerie Macon/Afp

Page Six je u ponedjeljak izvijestio da je Powellova djevojka Gigi Paris otpratila Sweeney na Instagramu te da je prestanak praćenja potaknuo nagađanja da su njih dvoje prekinuli.

Tračerski Instagram račun koji predviđa veze poznatih, DeuxMoi, vjeruje da su Powell i Paris prolazili kroz težak period prije nego što je snimanje njegova novog filma sa Sweeney uopće počelo. Paris je prošlog mjeseca posjetila svog dečka na setu u Sydneyu, ali je otišla nakon manje od dva tjedna, piše Page Six.

Međutim, ostavila je komentar podrške na objavu koju je Sweeney objavila na Instagramu najavljujući njihov novi film još u siječnju.

Doduše, glasine o kemiji na setu između Powella i Sweeney su konstantno kružile, a viđeni su kako snimaju scenu u kojoj su se strastveno poljubili, piše Jutarnji list.

@sonypictures Barack Obama, Sydney Opera House, helicopters. Can we join #SydneySweeney and #GlenPowell in Australia?? #AnyoneButYou ♬ Anyone But You is Coming Soon Only to Theaters - Sony Pictures
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 20:33