StoryEditorOCM
Showbizfilip i mia

Oćalinkovog sina pitali o vezi s osam godina starijom voditeljicom Nove TV, evo što je rekao...

Piše Scena SD
1. lipnja 2023. - 07:30

Nedavno su se pojavila šuškanja glumac Filip Vidović (32), sin našeg našeg omiljenog Oćalinka, Ivice Vidovića, ljubi osam godina stariju voditeljicu IN Magazina na Novoj TV Miju Kovačić.

- Što se privatnog života tiče, poučen iskustvom, želio bi privatni život zadržati za sebe. Kada se netko zaljubi, mislim da to ide u oba smjera. Lijepo je i osvajati i biti osvajan - diplomatski je rekao Filip za Story koji je za potrebe intervjua pozirao razgolićen.

Glumac se prošle godine natjecao u Plesu sa zvijedama, a prije nekoliko mjeseci prekinuo je zaruke s plesačicom Natašom Pavičević s kojom se trebao vjenčati ovog proljeća, no o razlozima prekida nikad nije javno govorio.

image

Nataša Pavičević i Filip Vidović

Instagram

- Mi smo imali jako lijepu priču i lijepo smo se rastali. A i dalje nam je stalo jedno do drugo, ne želim ništa loše komentirati - rekla je Nataša medijima.

U posljednje vrijeme Filip i Mia sve se češće pojavljuju zajedno, pa su tako nedavno viđeni na koncertu Matije Cveka. 

image

Mia Kovačić i Filip Vidović snimljeni krajem prošle godine na koncertu Matije Cveka

Press

Dodatno ‘ulje na vatru‘ dolila je Viktorija Rađa (45) svojim Instagram storyjem na kojem se može vidjeti Filipa i Miju kako se drže za ruke te papirići s njihovim imenima. Viktorija je na fotografiji označila voditeljicu i glumca pa su mnogi to shvatili kao potvrdu da su u vezi.

Mia je dugi niz godina zaštitno lice Nove TV, a osim u voditeljskim vodama poznata je i kao dizajnerica interijera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 14:49