StoryEditorOCM
ShowbizDOBITNA FORMULA

‘Nisam mršava i ne izgladnjujem se!‘: vlasnica najsavršenijeg tijela na svijetu otkrila ‘šest tajni‘ sjajnog izgleda

Piše Scena SD
31. svibnja 2023. - 11:20

Britanski model Kelly Brook (43) ima najsavršenije tijelo na svijetu, potvrdili su znanstvenici sa Sveučilišta u Teksasu, utvrdivši da idealna žena ima tijelo punijeg oblika s poprsjem od 93 cm, strukom od 61 centimetar i bokovima od 87 centimetara, a BMI joj je 18,85.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

U to se savršeno uklapa Kelly, rođena kao Kelly Ann Parsons, a medijski je poznata kao model, glumica i televizijska ličnost, piše Jutarnji.

image
Robin Pope/Nurphoto Via Afp

Privatni život? Kelly je u opisu na svom Instagramu stavila samo "Mrs Parisi". Naime, od srpnja 2022. u sretnom je braku s dugogodišnjim dečkom Jeremyjem Parisijem (37), talijanskim modelom i glumcem.

Vjenčanje se održalo u Jeremyjevoj rodnoj Italiji, a vrijedilo je čak 500 tisuća funti. Ipak, nije Jeremy kleknuo pred ženu najsavršenijeg tijela, već je Kelly zaprosila Jeremyja, a on ju je odbio govorivši kako je "prevelika gužva oko njih i da bi možda bilo pametno da se situacija malo stiša". Uz muževo prezime u opisu Instagrama, naglasila je i da je majka psu Teddyju.

image

Kelly Brook sa suprugom Jeremyjem Parisijem

Niklas Hallen/Afp

Vlasnica najsavršenijeg tijela na planeti prihvaća, kaže, i voli svoje tijelo. Godine 2005. časopis FHM proglasio ju je najseksepilnijom ženom na svijetu, a tad je imala 15-ak kila manje nego danas. Kelly je stava da je prirodno najljepše i ne opterećuje se svojim izgledom.

- Važno je voljeti sebe! Nisam mršava i ne izgladnjujem se. Moj režim glasi: što više hodanja, redoviti posjeti saunama za rješavanje toksina iz organizma, puno vode i što je najvažnije, puno seksa za kondiciju - rekla je još 2012. kad je odustala od mršavosti i promijenila svoj izgled, ako je vjerovati znanstvenicima, nabolje.

image
Robin Pope/Nurphoto Via Afp

Kelly je britanskoj javnosti poznata po pojavljivanjima na brojnim televizijskim showovima od kojih su samo neki "Britain‘s Got Talent", "Celebrity Juice", "It‘s Not Me, It‘s You", a u SAD-u po ulozi u sitcomu "One Big Happy".

Pojavljivala se u brojnim filmovima, ambasadorica je brendova koji su za njezino lice i tijelo morali izdvojiti vrtoglave iznose.

image
Robin Pope/Nurphoto Via Afp
image
Robin Pope/Nurphoto Via Afp
image
James Warren/Nurphoto Via Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:45