StoryEditorOCM
ShowbizNE SMETA IM

Al Pacino će u 83. dobiti četvrto dijete: njegova djevojka, Izraelka Noor, ima 29 godina

Piše Scena SD
31. svibnja 2023. - 10:35

Al Pacino će uskoro dobiti još jedno dijete. Slavni glumac i njegova djevojka Noor Alfallah čekaju bebu, a vijesti je Za People potvrdio njegov agent.

Za vezu 29-godišnje Alfallah i 82-godišnjeg Pacina zna se od 2022. godine, ali izvori bliski paru otkrili su da se njih dvoje zapravo viđaju još od pandemije. Iako je razlika u godinama pozamašna, to za par očigledno nije problem.

Filmska producentica dolazi iz bogate obitelji i druži se s bogatašima pa je tako i prije slavnog glumca bila u vezama sa starijim muškarcima kao što su Mick Jagger, milijarder Nicolas Berggruen, a povezivalo ju se i s legendarnim glumcem Clintom Eastwoodom, ali je ta veza demantirana napomenom da su samo obiteljski prijatelji.

image

Al Pacino s Robertom de Nirom u kultnoj sceni iz Scorseseove ‘Vrućine‘

Warner Bros. Pictures/Collection Christophel Via Afp

Za Ala Pacina će to biti četvrto dijete, kćer Julie Marie (33) dobio je s bivšom djevojkom Jan Tarrant, a ima i 22-godišnje blizance Antona i Oliviju, koje je dobio u dugogodišnjoj vezi s Beverly D‘Angelo.

Slavni glumac ne govori često o svojem privatnom životu pa je tako o roditeljstvu zadnji put pričao za The New Yorker prije gotovo 10 godina.

"Odgovoran sam prema njima. Dio sam njihovog života. Kada nisam, nitko nije sretan. Mnogo dobivam iz roditeljstva. Natjera te da zaboraviš na svoje brige, na sitnice, usreći te..."- rekao je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 23:19