Novo izdanje gastro magazina Spiza, donosi neodoljive priče i recepte za svakog gurmana. Nudimo vam, također, preporuke za dalmatinske restorane i konobe vrijedne posjeta, popričali sa stručnjacima za ribu i doznali što će se sve naći na ribarnicama u bližoj budućnosti i kako bi se sve to moglo pripremiti da bude što bolje i ukusnije, a odabrali smo i ponajbolje recepte za fine slastice vrijedne svečanih prilika.
StoryEditorOCM
Promobaš po vašem guštu
Novi gastro magazin Spiza je u prodaji: otkrijte tajne Steve Karapandže, Zirojevićeve pašticade i najboljih kolača
18. listopada 2024. - 22:38
Cropix
U prvom broju Spize, časopisa po vašem guštu, moći ćete otkriti male tajne kulinarskog majstora Steve Karapandže, doznati sve o konobi koja je preživjela vatreno krštenje i postala novo hit odredište za gurmane te pročitati kako Hrvoje Zirojević priprema svoju čuvenu pašticadu.
Profesorica kuhar...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....